Veckans bästa dag är här.

Ja fredag är verkligen en härlig dag.
Startade upp dagen med att skicka maken till jobbet och satte mig sedan med livets dryck, kaffe, och något som ska väcka hjärnan, korsord.
Så nu är jag redo att ta emot vad denna dag har att bjuda på.
En helg med maken att se fram emot. Fredagsmys med den sedvanliga tacosen och Let´s Dance. Men ikväll kommer det bli  lite funderande hur jag ska göra. Hockey-VM kör ju igång och hockeytokig som jag är kommer jag klia mig i huvudet några gånger. Nu tror jag ändå att Let´s Dance kommer vinna då hockeyn håller på ett tag och om jag missar en match är inte hela världen. Vill ju så gärna se Jon-Henrik vad han kommer prestera ikväll. Alltså den mannen är bara såååå härlig.
Har lite annat att se fram emot den här helgen också. Det är trädgårdsmässa i Timrå som jag ska åka på imorgon. Har en del förhoppningar att få lite tips och råd angående ett projekt jag funderar på att göra i vår trädgård. Tänker inte gå in på vad det är just nu utan ni får hålla er till tåls så länge.
Vad ska då denna dag bjuda på? Vädermässigt inte alltför härligt. Det har regnat i natt och det är lite grått men hoppet om lite sol finns alltid. Kommer den inte på himlen får jag väl se till att ha den i sinnet. Ingen svår uppgift alls då jag är inne i ett flow just nu som ger mig lycka, harmoni, glädje och otrolig ödmjukhet inför allt som kommer i min väg.
Jag har ett fantastiskt liv just nu.
Så mina vänner fånga dagen. Njut av livet och var tacksam för varje liten grej som kommer i er väg.
Kram.

Kommentera här: