VM-guld och vuxendop.

Alltså vilken avslutning på helgen, Åtminstone för en hockeytokig som mig. Vi, eller rättare sagt grabbarna tog VM-guld. Så himla spännande det var och till slut kunde jag brista ut i ett glädjevrål. Så fantastiskt härligt och att dom gör det för andra året i rad är ännu mer fantastiskt. Starkt jobbat grabbar. Synd bara att inte Elias Pettersson kunde vara med till slutet. Han bröt ju tummen i seriespelet men han kommer få en medalj ändå. Härligt!
Ja pingsten är nu över och den är som jag nämnt tidigare bara en helt vanlig helg för mig. Nu blev det dock en liten förändring då jag var på "vuxendop" igår. Det är andra gången i livet jag är med på det. Första gången var när min dotter Monica döptes innan komfirmationen. Nu var det yngsta barnbarnet Fredriks tur så hans mamma Eva och jag var där. En fin ceremoni för bara honom och närmast anhöriga.
Ja det blev trots allt en lite annorlunda helg som nu är över och en ny vecka börjar. Den startar för mig riktigt härligt då jag ska på dans ikväll. Det är dans-och rörelseglädje i Ljungaverk som kör igång och 5 gånger sammanlagt ska det bli. Ska bli så underbart att få svänga sina lurviga ett tag.
Önskar er en härlig måndag
Ta hand om varandra
Kram.

Kommentera här: