Comfortzon

Ja det är en trygg plats att hålla sig i. Allt rullar på i vanda hjulspår men........om du vill ha en förändring är det definitivt inte rätt väg att rulla på. Nej då måste du öppna någon av de dörrar som uppenbarar sig för tänk om där finns precis det som du gått och drömt om. Drömmar har vi ju alla, stora som små, och vill ju så gärna att åtminstone någon av dom ska förverkligas.
 
 
Jag tog chansen och öppnade en av dessa dörrar och upptäckte en helt ny värld. Jisses vilka möjligheter som uppenbarade sig och som jag idag är så oerhört tacksam för att jag vågade göra. Det är bara ETT kliv utanför min comfortzon som jag gjort och resan är inte klar ännu. Har flera steg jag behöver ta innan jag är flygfärdig men då kan ni ge er på att jag ska flyga och följa vindarna och se vart dom tar mig.
 
När jag fann Network Marketing förändrades så mycket men framför allt jag själv. Jag har växt och växer fortfarande. Får uppleva det ena härliga efter det andra. Träffa underbara människor och får jobba med härligt underbara människor. Får åka på event och inspireras av andras historia som peppar mig i min fortsatta framgång. 
 
 
Här har vi precis gjort oss klara för dag två på Successdays i Stockholm som vi nyligen var på. Det är som ni ser jag själv sedan är det Johanna och Karin. Karin är den som rekryterade mig och som jag är evigt tacksam för. Johanna är den som rekryterade Karin. Dessa två peppar mig så oerhört mycket och är mina förebilder i mitt företagande. Ett företagande som inte alla dagar är lätt för som i alla företag är det upp och ner men.....då träder dessa två juveler in och lyfter mig tillbaka på rätt spår.
Med det sagt vill jag bara avsluta med: VÅGA KLIVA UR DIN COMFORTZON för det är värt det.
Önskar er en härlig avslutning på helgen.
Kram.

Kommentera här: