Förändring!

Varför är vi så rädda för en förändring? Jag var också det så jag förstår alla som är i den situationen men......Har vi drömmar/mål så är en förändring kanske nödvändig. Hur ska vi annars nå dit vi vill om vi inte ändrar på oss. Det är vi själva som sätter käppar i hjulet, vi kan inte skylla på någon annan eller någon omständighet. Det sitter i våra huvuden och så länge vi låter det vara så kommer vi ingen vart.
Jag har en dröm och den SKA bli verklighet. Jag har tagit mina första stapplande steg dit. Det är hårt arbete att nå sina drömmar och mål men vill vi verkligen uppnå dom måste vi agera NU och inte imorgon för då kan det vara för sent.
Vad än det är du vill förändra så vet att DET ÄR MÖJLIGT. Du har verktygen, även om du inte tror det. Gå in i dig själv och hitta ditt VARFÖR. Analysera det sedan till du kommer till kärnan av detta VARFÖR.
Jag gjorde det. Min dröm/mål är att bosätta mig på Gran Canaria.
VARFÖR?
För värmen, att slippa skotta snö.
VARFÖR?
Kroppen mår mycket bättre av det.
VARFÖR? 
Värmen som sprider sig och fyller mig med glädje.
VARFÖR?
Jag kan göra vad jag vill, när jag vill.
VARFÖR?
FRIHET
Ja det var en liten analys jag gjorde. Hur du går tillväga är upp till dig men......vill du ha en förändring i livet så måste du starta med dig själv. Vad det än är du vill förändra så lovar jag att det är värt allt jobb.
Jag sökte något att dryga ut pensionspengen med och hittade en möjlighet som jag genast tackade ja till. Det ger mig frihet, extra pengar och helt underbara människor som stöttar, inspirerar och peppar mig hela dagarna. Jag är aldrig ensam utan lyfts hela tiden av dessa människor som en gång i tiden också kände att det var dags för en förändring och äntrade den resan. Det är inte alltid lätt, för som i allt är det en berg-och dalbana men så är ju livet. Vill du njuta av livet? Vill du resa? Vill du har mer tid? Ja vad det än är så ÄR DET MÖJLIGT.
Släng offerkoftan och ta dina första stapplande steg på din förändringsresa IDAG.
Ha en bra dag.
Kram

Kommentera här: