Det gick inte vägen.......

och mitt Timrå 💔gråter.
 
Vi klarade inte pressen och i efterhand kan man tycka att Freddan borde gort si och så men nu är urträdet ett faktum så bara bryta ihop och komma igen.
Grattis Oskarshamn för vinsten som jag hoppas ni förvaltar väl. Ni gjorde ett bättre jobb.
Är klart lite down idag men då jag inte kan göra något åt det som hänt får jag se till att skaka av mig detta och gå vidare. Mitt liv går ju vidare och jag tänker göra det allra bästa med det.
 
Aprilväder, lite kallt och det flyger några vita flingor i luften. Det är då skönt att jag har ett varmt hem att vara i. Vad jag ska fylla denna härliga tisdag med får vi se. Det enda inplanerade är att jag ska göra köttbullar i min crockpot och ikväll kör vi ett gympass.
 
Väntar på skattepengarna som ska komma denna vecka. Har alltså en del att glädja mig åt.
Fick också ett trevligt besked av vår son Christoffer igår. Han hade vunnit budgivningen på lägenheten han ville ha så att så fort kontraktet är skrivet är han ägare till en 3.a på fjärde våningen. Har bara sett bilder men gillar det jag sett och han var väldigt nöjd med den. En del småsaker som behöver göras men inget akut. Så glad för hans skull. Hoppas jag får hjälpa till med gardiner i alla fall. 😃
Nu ska jag lyssna på gårdagens sändning av Cecilia Kärvegård där hon besvarar frågor.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: