Låååååååångfredag!

Ja när jag var liten var det en otroligt lång dag. Man fick inte gå till kompisarna, inga affärer eller kiosker var öppna  och inga festligheter fanns att gå på. Det ändrades vid ungefär 13-års ålder då club GoGo körde igång på Bergeforsparken och jisses så glad man blev att man äntligen fick något att göra.
Långfredag idag är en helt vanlig dag för mig, visserligen en röd dag i almanackan men ändå. 
Ska idag förbereda för morgondagens middag med vår dotter Monica, mågen Peter och förhoppningsvis vår son Christoffer. Trodde det skulle behövas en ändring vad varmrätten beträffar då en av ingredienserna inte fanns på det vanliga stället men vi drog till ett annat och hittade det där. Tänker inte tala om vad det blir (bilder kommer på söndag) men kan säga så pass att det blir en tre-rätters och jag ska göra något som jag aldrig gjort tidigare. Mama mia, vad har jag gett mig in på, jag som egentligen inte gillar att laga mat. Nåja, det kommer säkert gå galant. Är ju bra att kliva ur sin komfortzon.
Nu ska jag ta med mig en kopp kaffe och gå ut och sätta mig en stund. Lite molnigt men rätt så varmt ändå. Önskar er en underbar dag.
 
 

Kommentera här: