Lyckobalansen

Veckans peptalk av Olof Röhlander handlar om just det.
"Det du drömt om, längtat efter, strävat emot, finns nu inom en armlängds avstånd."
"Frågan är om det skulle göra dig lyckligare"
För stunden, ja men i långa loppet nej. Helt övertygad om att om du inte är lycklig och tillfreds med dig själv spelar det ingen roll hur mycket dina önskningar/drömmar slår in, hur många saker du köper. 
Det gäller att hela tiden hitta de där små sakerna som gör livet lättare och gladare att leva. Finns massor av saker runt omkring oss som vi kanske inte tänker på men som gör oss så härligt glada. Det är dessa vi i första hand ska koncentrera oss på. Att finna denna inre frid som får oss att le lite extra, känna ett lyckorus, vilja ta någon i famn och dansa med mera.
 
Hoppas och önskar av hela mitt hjärta att jag ikväll får känna detta när mitt älskade Timrå IK spelar kvalmatch nr 7. Den sista och avgörande och som måste sluta med seger för annars åker vi ur SHL.
Nervös? Det är bara förnamnet men jag har hela tiden sagt att vi ska vinna alla hemmamatcher och då är det klart så det blir vinst ikväll. Kommer bli en otroligt nervig kväll men det är tur att det finns både hjärtstartare och ambulanspersonal på plats utifall att.
 
Önskar er en underbar dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: