Vad vill jag egentligen?

Ja den frågan har jag ställt mig många gånger utan att få ett svar. Nja, svar har jag väl fått men har jag använt mig av dem och gjort mitt liv lite bättre? Nä, just det. Och varför kan man ju undra. Svaret på den frågan kanske ska ställas till Fråga Lund för jag har inget svar. Jag startade bloggen i september 2015 efter jag brutit benet i akt och mening att skriva av mig när jag kände mig låg. Har lärt mig en sak under resans gång och det är att när jag känner mig låg är skrivande inte min starka sida. Beundrar de som kan använda sig av den konsten. Min upptäckt är att jag skriver bäst när jag mår som bäst. Undrar om det är så för författare också? Kanske, har inte forskat i det.
Jag lever helt enkelt ett otroligt tråkigt liv som jag inte kan skylla någon för. Helt och hållet mitt eget fel då jag har all tid i världen att göra precis det jag vill och hitta alla dessa glädjeämnen som finns ute i världen. Pensionärslivet är bra så till vida att jag bestämmer helt och hållet själv vad jag vill fylla dagen med men det är också ett liv med mycket tankar och funderingar. Helt och hållet beroende på att jag har alldeles för mycket tid. Måste hitta något att fylla mina dagar med än det jag gör idag då entreprenörskapet och min hobby virkning inte fyller hela dagarna. Nu har vi i alla fall en härlig tid, våren, som gör att jag ser på livet lite ljusare.
All snö är snart borta från tomten så inte långt kvar till det går att kratta bort allt fjolårsskräp och släppa fram det som börjar spira under. Har lite funderingar över hur jag ska planera tomten då den känns lite vildvuxen. Är ju ingen trädgårdsmänniska så det behöver bli något som är enkelt och helst sköter sig självt då jag absolut inte vill stå med ändan i vädret i några rabatter. Visst, jag gillar blommor men........att rensa ogräs i parti och minut är inte min starka sida. Nåja, kommer säkert på någon lösning.
Tror jag ska sätta mig på balkongen en stund med en kopp kaffe. Blåser inte idag så då kan det nog bli skönt. Uteplatsen har även tinat fram så nu kan trädgårdsmöbeln sättas ut men väntar med det till helgen.
Önskar er en underbar dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
 

Kommentera här: