Officiell pensionär?

Om man varit på sin första PRO-träff är man då officiellt pensionär? Vilket fall som helst var jag iväg på det igår och anledningen var helt enkelt att äta surströmming. Alltså vad gör man inte för att få inta denna enligt mig delikata delikatess. Jag njuter fullkomligt för varje tugga.
Det jag upptäckte var att det pratas oerhört mycket om sjukdomar. Är det alltid så när äldre träffas? Jag förstår inte. Hur blir livet lättare för att man hela tiden ältar den ena krämpan efter den andra. När det är en sammankomst, oavsett förening mm, så är väl meningen att man ska ha trevligt och roligt. Nu vill jag inte säga att gårdagens event inte var trevligt men min reflektion är ändå att alltför många har för lite att prata om och därför blir det prat om sjukdomar. Tänk om alla kunde tänka om och istället prata om roliga saker. Jisses så mycket bättre vi alla skulle må då och jag är säker på att en del krämpor skulle försvinna.
Så fram med glädje, skratt och roliga händelser. Lev livet, njut och var glad så kommer det mesta att bli så mycket lättare.
 
Önskar er en underbar dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.