Stadsbesök!

Igår tillbringade vi nästan hela dagen i Sundsvall. En anledning var att Sven hade tid på röntgen. En ond höft som läkaren ville se så det inte är artros. Svaret kommer väl om några dagar.
Förutom det så blev det lite shopping. Mat som behövde införskaffas så inte råttorna blir ledsna för att det gapar tomt i skåpen.
Blev också en ny tv-bänk till vår nya tv. Så nöjd och den kompletterar övrig inredning.
Skönt med dörrar på den så inte våra katter lägger sig i hyllorna som är ett favoritställe för dom. När vi skruvade ihop bänken provade Sixten att lägga sig där men vi kom på honom och han lyftes ur ganska snabbt. Till förtret för honom men han ska lära sig att det är vi som bestämmer, vilket inte alla gånger är så lätt. Katter har ju ett eget liv och ibland är det svårt få dom förstå att vissa saker/beteenden inte gillas av husse och matte. Hihihi.
Idag, eller rättare sagt ikväll, har jag något härligt se fram emot. Det är dags för vingänget att samlas för mat, dryck och massor av skratt. Alltid lika spännande varje gång få se vilken mat som bjuds. Har funderat en del på vad jag ska bjuda på när det är min tur och tror jag kommit på något bra. Vad då? Ja men det kan jag ju inte berätta för då blir det ingen hemlighet. Ni får ge er till tåls.
I övrigt händer inte så mycket. Ska, efter jag jobbat undan lite, ta hand om mina fötter och ge dom ett fotbad. Gäller att stå på god fot. Hihihi.
Ni får ha det så himla bra så hörs vi.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.