Alla hjärtans dag!

Egentligen borde väl alla dagar vara alla hjärtans dag? Så tycker jag i alla fall och från och med idag kommer jag se till att de blir så.
Startade inte alltför dumt då både Sven och jag fick oss ett gott skratt innan han drog till jobbet. Lyssnade på radion där de berättade att man, i något land jag glömt redan, kan namnge en kackerlacka med sitt ex namn som sedan blir mat till surikater. Undrar just hur många som nappar på det? Att ge det som en alla hjärtans dag present tycker jag däremot inte verkar särskilt kärleksfullt. Inte något jag tänker göra i alla fall utan slänger ut en massa hjärtan istället.
 
Det var tänkt att vi skulle få bilen servad idag men tydligen kommunicerar inte företaget vi bokade via och verkstaden för den hade inga uppgifter på någon service idag. Hade kunnat få den ändå om de hade haft grejorna hemma som behövdes men så var icke fallet. Bokade helt enkelt om så på tisdag ska våra lilla skorv få en service.
Vad tänker ni hitta på idag? Jag har bestämt att bjuda Sven på middag ute så jag hämtar honom när han slutar på jobbet och så åker vi direkt och käkar. Inte ofta vi gör så och det är så trevligt att slippa stå vid spisen någon dag då och då.
SOCKPROJEKTET!
Fortskrider och än har jag inte slängt undan det. Klarat hälen och håller nu på med kilen och so far so good. Inga hål någonstans så tack mamma, var än du är, för dina snälla tankar. 
Med detta önskar jag er en underbar alla hjärtans dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: