Före- och efterbilder hade jag ju lovat.

Lätt att glömma en del saker. Hade lovat er före- och efterbilder på min klippning. Tyvärr glömde jag ta en förebild så det blir bara slutresultatet jag kan visa. 
 
Så himla nöjd så tack Anette Boström för detta. Att sedan få till det själv lika bra är inte så lätt men jag jobbar på det och efter x antal gånger ska jag nog pricka rätt.
Pricka rätt kan man väl säga att jag gjorde idag. Hade bokat en tid för service av bilen och fått ett ca pris på det. Åkte iväg 06.30 till verkstaden i Stöde, där vi bokat, glad i hågen. Satt och funderade var jag skulle promenera sedan i väntan på tåget hem. Skulle behöva vänta 1,5 tim.
Det första som händer är när killen på verkstaden skriver ut servicepapperet så säger han: Få se nu om det blir ungefär det pris du hade fått vid bokningen? Okej sa jag med ett leende. Det leendet visade sig skulle bli lite större när jag hörde summan då det visade sig att kostnaden var 700 kr lägre än vad vi fått fram på datorn. Härligt! Attraktionslagen levererar.
Lämnade verkstaden och påbörjade min promenad och vädret var även med mig då det bara var -1 grad. Höll på att göra en vurpa då trottoaren var otroligt hal men lyckades hejda den, phu. När jag kommit en bit ser jag en person stå vid en busshållplats och när jag kommer fram frågar jag om det är en buss mot Ånge som hon väntar på. Det är det fick jag till svar. Men se vad trevligt att attraktionslagen levererar igen för detta innebar att jag kom hem en timme tidigare än beräknat.
Vad månne resten av dagen ha i sitt sköte då den börjar så här bra. Det enda som är planerat är att jag ska hämta bilen vid halv fyra snåret och ikväll har jag styrelsemöte med Munskänkarna. Där emellan kan mycket hända och vad det än blir så tar jag emot det med öppna armar för det blir säkert bra.
Vädret är så där, molnigt och temperaturen runt nollan men har man bara sol i sinnet så blir det så bra.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: