Härliga fredag är här!

 
Oh vilken dag det är. Startade redan 05.30, som alla vardagar, eftersom jag tycker om att dricka kaffe med Sven innan han åker till jobbet.
När jag kollade termometern visade den +4.7 grader och det är ju helt underbart. Man får nästan vårkänslor och absolut när man hör hur det rasar från taket. När man går ut droppar det från taket och fåglarna kvittrar så vackert. Kan det bli bättre? Tror inte det, jag fullkomligt älskar våren som nu är i antågande. Det är den absolut bästa årstiden då allt lever upp igen.
Idag står en par saker på schemat och det första är ett besök hos frissan som verkligen är behövligt. Vad det blir för klippning är jag inte helt säker på. Skulle vilja göra något helt annat än jag brukar men misstänker att det blir samma gamla frisyr. Inget ont i det för jag trivs med den och många säger att jag passar i det. Ja, ja jag lovar att det kommer före- och efterbilder.
Det andra som händer är årets första vinprovning med Munskänkarna. Det inleds med årsmöte och sedan tar vinprovningen vid. Denna gång är jag en av provningsledarna och det känns både roligt och lite skrämmande. Att stå framför drygt 20 personer och berätta om vin hör inte till det vanliga men man ska ju ta sig utanför sin komfortzon ibland så varför inte. Har förberett det bra tycker jag och man behöver egentligen inte säga så mycket utan bara berätta lite om varifrån vinet kommer och hur det producerats resten är upp till deltagarna. Vi har också en eminent kock, Karin Walker, som kommer servera mat som passar till kvälens viner. Temat är Italienskt och jag har hört vad som ska serveras men det berättar jag om imorgon då jag även ska se till att ha lite bilder att visa.
Önskar er nu en underbar fredag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
 

Kommentera här: