Härliga måndag!

Ja det är faktiskt en härlig dag. Solen skiner och det har stigit till -16 grader mot -20 när jag vaknade i morse kl 05.30.
Har stökat lite, slängt ner en stek i crockpoten som jag är säker kommer bli delikat. I övrigt är det inte särskilt mycket som händer. Jo faktiskt så har jag kommit till insikt om att en del element i livet ska tas bort om jag någonsin ska hitta mig själv. Har försökt delta i en MASSA olika webinar, kurser mm mm för att hitta mig själv och insett att ingen av dom hjälper mig förutom Cecilias kurs Öppna dörren till ditt bästa år, 2019. Har därför beslutat att avregistrera mig från allt annat och helt och hållet koncentrera mig på den. Det ska bli mitt bästa år i år så är det bara.
Fick en aha-upplevelse när jag idag läste Olof Röhlanders peptalk. Han pratar där om den tuffa insikten och jisses vad jag kände igen mig. Vi människor är sällan helt nöjda. Är vi ledsen eller missnöjda med något tror vi att genom att tröstköpa något ska det bli bättre. Det hjälper för stunden ja, men inte i långa loppet. För som han säger:
"Du är där du är, och en del av orsaken till att du är just där beror på dig. Du har tagit vissa beslut på ett visst sätt, och så vidare. Och det har fått sina konsekvenser, som har lett dig dit där du är idag. Det finns mycket vi inte kan påverka i våra liv, men det finns också en hel del som faktiskt beror på oss själva. "
Att få till en förändring i positiv riktning börja inifrån med att inse att jag kan vara en del av problemet men också en del av lösningen. Utmaningen ligger i att vi sällan inser att det är vi själva som kan vara svår att samarbeta med.
Oj så djup jag blev nu men det är faktiskt så här jag känner och därför tagit de beslut jag gjort idag. 
Min väg! Det gäller att hitta sin egen väg!
 
Önskar er en fortsatt härlig dag.
Ta hand on dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: