Ibland blir jag så trött.....

på mig själv. Att analysera sig själv in i minsta detalj är helt vansinnigt och jag förstår nu när de säger att psykologer ibland blir psykpatienter.
Helt klart kan man analysera sig men det behöver inte gå till överdrift, vilket jag är rädd att jag är på väg mot.
Så därför är det nu färdiganalyserat och nu ska jag njuta av livet här och nu.
Jag har ett härligt liv, en underbar familj, har tak över huvudet, ett varmt hem, mat på bordet, lådor fulla med garn så jag kan både virka, sticka och brodera när och vad jag vill. Då kan man verkligen fundera på varför jag inte är nöjd. Kan bero lite på att jag har för mycket tid just nu då jag är pensionär. Detta kan ändras genom att jag börjar söka aktiviteter jag kan hålla på med. Sedan jag slutade med Forever blev det lite tomt men det är ändå rätt gjort av mig. Kände en press och stress med det och så vill jag inte ha det. Det fyllde mig inte med den glädje jag trodde det skulle göra.
Såg ett avsnitt av en serie jag följer igår och där blev jag eld och lågor över något som jag känner skulle göra mig gott. Zumba! Varför inte. Jag har ju all tid i världen att lägga på det jag vill och känner ger mig glädje. Glädje är så viktigt att få in i livet och det ska jag se till att få mer av.
"Come on baby let´s do the twist" nä men zumba. Hihihihi.
Så fort jag är klar med detta inlägg ska jag surfa och se var och när jag kan börja med zumba.
Avslutar med en härlig text för oss äldre.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
 

Kommentera här: