Kallt, kallt, kallt.......

Ja idag är det -20 grader igen men det är ändå varmt för när jag skjutsade Sven till jobbet landade termometern i bilen på - 28 grader. Garanterat myggfritt i alla fall 😄
Idag ska några delar av min kropp klämmas ihop lite, det är dags för mammografi. Så skönt att jag fortfarande kan få den undersökningen. Det värsta är ändå väntan på svaret. Oron över att bröstcancern ska ha kommit tillbaka ligger där och gnager till svaret kommer. Nu har jag bestämt att det ska vara helt okej då jag blev friskförklarad för 5 år sedan. Har inget hänt under denna tiden så kommer det inte hända nu heller.
Igår hade vi årets första vindragning. Vi är ett gäng tjejer som träffas en gång i månaden, äter och dricker gott, skrattar i massor och har en vindragning. Dessa kvällar är guld värd då vi får använda skrattmuskeln i massor. Ibland är man helt slut när kvällen är över men det är ju så himla skönt att skratta. I mitt fall innebär det att även tårarna sprutar. Kan inte fatta att man ska behöva gråta när man skrattar men vad gör det om hundra år.........😂
Carina, som var kvällens värd, (vi turas om att vara det) bjöd på en fantastiskt god paj med massa godsaker i som jag inte kommer ihåg allt men svamp var det och jag som inte tycker om svamp åt och njöt i fulla drag. Till det serverades en god sallad. Sedan blev det kaffe och en enkel men fantastiskt god dessert bestående av kaksmulor, bär, kolasås och grädde och även en kaka. Inte direkt nyttigt men ack så gott. Tyvärr tog jag inga bilder så ni får försöka visualisera det hela.
En helt underbart härlig kväll med dessa härliga tjejer.
Nu ska jag ta och förbereda mig för resan till Ånge och mammografin. Kommer även besöka sonen som så lägligt har en ledig dag idag.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: