Ny vecka - nya möjligheter!

Härliga måndag är här med allt vad det bär med sig. Själv njuter jag av att det är +5,5 grader och takdropp. Så härligt när man kan sticka ut näsan utan att bli blåfrusen. Gör också underverk med snön som på en par dagar har halverats i mängd vilket jag tycker är helt underbart.
Den bästa årstiden, enligt mig, är nu på väg.
 
På väg är jag också med mitt stickande. En socka är nu klar och jag är så nöjd. Ett härligt mönster som inte gav en massa hål när jag fogade ihop kilen men hälen. Återstår nu att göra en likadan till vilket jag är helt övertygad om kommer gå bra med tanke på det braiga mönstret från Hobbii
Garnet är också därifrån Happy Sheep. Med tanke på namnet kan det bara bli bra.
 
Uppskatta det du har!
3 enkla tips från härliga Cecilia
Vi har faktiskt mycket vi kan uppskatta och vara tacksam för. Till och med de dåliga sakerna för dom kan vi ta lärdom av.
Att vara lycklig höjer vår vibration så vi manifesterar det vi önskar och visst är det väl härligt att vara lycklig. Kanske inte så lätt alla gånger men om vi verkligen sätter oss ner och funderar så är vi egentligen ganska lyckliga alla. Ja visst kan livet ställa till det för oss ibland men det är det som är så härligt med livet och det är det vi lär oss så mycket av. Ta dig en funderare så inser du vad mycket du har att vara lycklig för. Jag är nyfiken på vad du kommer fram till så kommentera gärna.
 
Nyfiken
Dagens peptalk från Olof Röhlander handlar om just det. Han säger: "Vad är det som gör att du kan fortsätta vara nyfiken på vad nästa dag kan ge, år efter år, oavsett hur gammal du blir?"
Blev lite full i skratt när jag läste det då jag kom att tänka på vad Sven en gång sa när någon frågade varför jag inte tog sovmorgon när jag nu hade möjlighet till det. Han menar att jag är för nyfiken för att sova. Hihihi. Kanske är det så. Nyfiken på vad dagen har att erbjuda? Nyfiken på vad jag kan göra med den dag jag fått?
Nyfikenhet är väl att hålla livsgnistan uppe? Eller vad tycker ni?
Olof kallar det för den långa brinntiden. Något i livet som får en upp på morgonen, igen och igen. En vision, något du aldrig blir färdig med, som får dig att fortsätta söka och försöka, livet ut.
Säger med detta hejdå för denna gång. Nu ska jag söka och försöka.
Önskar er en fantastisk dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
.

Kommentera här: