Tänkte klaga idag men.....

pratade nyss med Sven och fick besked om att det jag tänkte klaga på nu är åtgärdat. VI HAR ÅTERIGEN TV.
Ja nu har vi ju inte varit utan tv utan bara fått beskedet varje gång vi ville kolla vanliga kanalerna "TV-ström saknas" Så har vi haft det i 2 och en halv vecka. Fiber är fantastiskt! Men hur som haver så fungerar det nu och därför går jag till något mycket roligare.
 
Jag har sedan en tid tilbaka en, av många, nya vänner som är helt outstanding. Hon och jag är så lika och kan kasta "skit" emellan varandra. Det bästa med henne är att hon är telepatisk, dvs hon vet precis när jag som bäst behöver henne. Då ringer hon och surrar bort en stund och jag blir lika glad varje gång. Tack underbara Mona Gällentoft för att du är du och kom in i mitt liv. Min förhoppning är att vi snart ska ses irl och det kommer ske i sommar. Ser så fram emot det.
 
Nu till något helt annat. Jag har en hobby och det är handarbete. Först var det korsstygnsbroderi som sedan övergick till virkning och som nu gått över till stickning. Det är såååå många år sedan jag höll i ett par stickor nämligen så långt tillbaka som när flickorna var små, alltså närmare 40 år sedan. Tydligen sitter kunskapen kvar och jag har nu påbörjat ett projekt med att sticka sockar. Begriper egentligen inte hur jag vågar då det är fyra stickor att hålla reda på men skam den som ger sig. Kommer dock inte bli lika bra som min kära mor gjorde för dom sockorna var helt outstanding och sååå populära bland både barn och barnbarn. Har en del beskrivningar kvar efter mamma men jag valde att gå min egen väg och använder en beskrivning från Hobbii där jag också införskaffat garnet. Stickorna däremot var inte det lättaste att finna då jag ville ha bambu eller trästickor. Efter mycket letande hittade jag på Skapa mer
Ska bli härligt se om jag lyckas men så här långt ser det ut så här: 
 
Skaftet är klart och nu börjar det kritiska partiet med hälen. JAG KAN, JAG VILL OCH JAG VÅGAR
Bild på slutresultatet kommer om jag anser det vara något att visa. Hihihi.
Nu önskar jag er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: