Utelåst!

Igår gjorde jag en dundertabbe som fick mig fundera över var gränsen för dumhet går. Blev först förbannad men kunde inte annat än skratta åt eländet sedan. Jag låste mig ute. 
Bilden är lånad
Jag tar det från början. Från pannrummet har vi en dörr ut till "vedboden" där snöslungan, snölassen mm står och den väg jag går när jag ska ut och skotta snö. Så gjorde jag även igår och när snön var borta gick jag in i vedboden med snölassen, smällde igen dörren till pannrummet och gick upp till huvudentrén med skoveln. Gick tillbaka till vedboden och stängde dörren som man måste göra från insidan. Då inser jag min totala kolaps i skallen. Dörren till pannrummet går inte att öppna från vedboden. Grrr! Det var då jag insåg min totala dumhet för varken huvudentrén eller entrén till nedervåningen var uppreglad. Tror ni jag hade nyckeln på mig? Nä, just det. Den hängde så fint på sin krok. Turligt nog var det soligt och inte alltför kallt ute men kändes ändå inte så trevligt att behöva vänta två timmar innan Sven kom hem. Fick helt enkelt ringa honom så han fick komma hem och släppa in mig.
Så här i efterhand kan jag skratta åt hur dum man kan vara och kände att jag ville dela med mig till er så ni också får ett gott skratt.
Med det önskar jag er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: