Attraktionslagen!

Det är en komplicerad men också en rolig lag. Den följer inte gängse normer och det tar tid att komna underfund med den. Kortfattat, för er som inte redan vet hur den fungerar, kan sägas att: mår du dåligt, saknar något, har taskig ekonomi, helt enkelt tänker negativa tankar då säger den MEN MÅR DU DÅLIGT, HAR DU DÅLIG EKONOMI MM MM. HÄR FÅR DU MER AV DEN VARAN.
Sjukt! Ja visst men så är det.
Om du istället mår bra, är glad, lycklig, helt enkelt tänker positivt då blir det istället MEN ÄR DU GLAD, LYCKLIG, HAR ALLT DU VILL HA MEN HÄR FÅR DU MER AV DET.
Med andra ord ska man vara glad, tänka positivt, se allt det vackra omkring oss, unna andra lycka och framgång, känna överflöd så får man mer av den varan. Kan låta konstigt när det kommer till ekonomi för om man har en taskig ekonomi hur ska man då kunna tänka att man har alla pengar man vill ha när man vet att kontot gapar tomt. Ja, det är där det tricksiga kommer in och som tar tid att lära sig. Helt enkelt gäller det att få hjärnan att tänka helt annorlunda och tänka bort allt negativt. Så fort en negativ tanke dyker upp, se dig omkring och var tacksam för allt du har. Säkert har du massor att vara tacksam över. Säkert har du många härliga människor omkring dig. Säkert har du mycket vackert omkring dig att titta på.
Vill du lära dig om attraktionslagen så är idag sista dagen att anmäla sig till Cecilia Kärvegårds kurs på facebook som du hittar här
En kurs som pågår hela året och som kommer ge dig massor av kunskap om, övningar i hur du gör och livesändningar som du kan se när du vill och har tid.
Kan varmt rekommendera denna.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
 
.

En vacker men ack så kall dag!

 
-16 grader så jag är så oerhört tacksam att jag har ett varmt hem att hålla mig inom. T o m katterna vägrar gå ut. Istället stannar vi inomhus och myser och bara är.
Idag ska jag virka lite. Håller på med en kudde som jag tror kommer bli vacker att pryda soffan med. Varvar virkningen med lite korsord och en bok som jag just nu försöker läsa. Den handlar om att hitta sig själv vilket jag behöver lite mer hjälp med och hoppas den får mig på rätt väg. I och för sig känner jag att det går åt rätt håll men kunskap gör aldrig ont så varför inte insupa lite litteratur.
För att hitta mig själv har jag avslutat ett kapitel som inte kändes rätt för mig och nu ska jag göra detta år till mitt fantastiska år. De drömmar och mål jag satt upp är kvar och de kommer infrias. Kanske tar lite längre tid än jag tidigare beräknat men den som väntar på något gott.........
Något gott blev det inte igår kväll, närmast en förnedring, då mitt älskade Timrå IK blev totalt överkörd av HV71 men VI ÄR TIMRÅ OCH VI GER ALDRIG UPP, OCH VI GER ALDRIG UPP.......
Ny match imorgon då vi tar emot Djurgården hemma och nu jäklar är det dags att grabbarna plockar fram sin fighting spirit för återstående matcher måste vinnas om vi ska vara kvar i SHL.
Nä mina vänner, nu ska jag stoppa i mig lite lunch.
Önskar er en fantastisk dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

En klok mans peptalk!

Olof Röhlander! Say no more! Han är helt outstanding och jag älskar hans peptalk. Förra veckans var något som jag verkligen tog till mig och jag kommer nu lägga ut hela texten då den inte går att, eller jag vill helt enkelt inte, förklara kort.
Gå vidare!
Vissa har för vana att vilja påpeka det de tycker du gör fel. Låt det stå för dom. Du kan inte ta ansvar för andras missvisande tolkning av den du är eller det du gör. Att försöka slå knut på sig själv för att bli förstådd av alla skulle göra dig ihjälanpassad. Du skulle bli tokig till slut och tappa dig själv på vägen. Gå vidare.
 
Det är ingen idé att fastna i grubblerier huruvida det du sa eventuellt kunde ha missförståtts, eller vad den andre egentligen menade med det den skrev. Det finns saker du aldrig kommer att förstå. Gå vidare.
 
Du kan inte vara alla till lags, eller förvänta dig att dom runtomkring dig alltid ska förstå dig exakt så som det var avsett. Det kommer att hända igen och igen att någon läser in saker i dig som aldrig funnits där. Det ingår, så gå vidare.
 
Du har ingen aning om allt som pågår i andra människors huvuden, vad de varit med om, och som påverkar deras humör och handlingar. Du vet inte vilka mörka tankar som ditt ljus triggar igång, men du kan inte ta hänsyn till det. Gå vidare.
 
Det finns människor som verkligen inte vill förstå, som vänder allt du gör och säger till din egen nackdel. Som får dina goda avsikter att låta som en dold agenda för något annat. Till slut finns bara en sak kvar att göra. Gå vidare.
 
 
Med detta önskar jag er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.