Attraktionslagen!

Det är en komplicerad men också en rolig lag. Den följer inte gängse normer och det tar tid att komna underfund med den. Kortfattat, för er som inte redan vet hur den fungerar, kan sägas att: mår du dåligt, saknar något, har taskig ekonomi, helt enkelt tänker negativa tankar då säger den MEN MÅR DU DÅLIGT, HAR DU DÅLIG EKONOMI MM MM. HÄR FÅR DU MER AV DEN VARAN.
Sjukt! Ja visst men så är det.
Om du istället mår bra, är glad, lycklig, helt enkelt tänker positivt då blir det istället MEN ÄR DU GLAD, LYCKLIG, HAR ALLT DU VILL HA MEN HÄR FÅR DU MER AV DET.
Med andra ord ska man vara glad, tänka positivt, se allt det vackra omkring oss, unna andra lycka och framgång, känna överflöd så får man mer av den varan. Kan låta konstigt när det kommer till ekonomi för om man har en taskig ekonomi hur ska man då kunna tänka att man har alla pengar man vill ha när man vet att kontot gapar tomt. Ja, det är där det tricksiga kommer in och som tar tid att lära sig. Helt enkelt gäller det att få hjärnan att tänka helt annorlunda och tänka bort allt negativt. Så fort en negativ tanke dyker upp, se dig omkring och var tacksam för allt du har. Säkert har du massor att vara tacksam över. Säkert har du många härliga människor omkring dig. Säkert har du mycket vackert omkring dig att titta på.
Vill du lära dig om attraktionslagen så är idag sista dagen att anmäla sig till Cecilia Kärvegårds kurs på facebook som du hittar här
En kurs som pågår hela året och som kommer ge dig massor av kunskap om, övningar i hur du gör och livesändningar som du kan se när du vill och har tid.
Kan varmt rekommendera denna.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
 
.

Kommentera här: