En vacker men ack så kall dag!

 
-16 grader så jag är så oerhört tacksam att jag har ett varmt hem att hålla mig inom. T o m katterna vägrar gå ut. Istället stannar vi inomhus och myser och bara är.
Idag ska jag virka lite. Håller på med en kudde som jag tror kommer bli vacker att pryda soffan med. Varvar virkningen med lite korsord och en bok som jag just nu försöker läsa. Den handlar om att hitta sig själv vilket jag behöver lite mer hjälp med och hoppas den får mig på rätt väg. I och för sig känner jag att det går åt rätt håll men kunskap gör aldrig ont så varför inte insupa lite litteratur.
För att hitta mig själv har jag avslutat ett kapitel som inte kändes rätt för mig och nu ska jag göra detta år till mitt fantastiska år. De drömmar och mål jag satt upp är kvar och de kommer infrias. Kanske tar lite längre tid än jag tidigare beräknat men den som väntar på något gott.........
Något gott blev det inte igår kväll, närmast en förnedring, då mitt älskade Timrå IK blev totalt överkörd av HV71 men VI ÄR TIMRÅ OCH VI GER ALDRIG UPP, OCH VI GER ALDRIG UPP.......
Ny match imorgon då vi tar emot Djurgården hemma och nu jäklar är det dags att grabbarna plockar fram sin fighting spirit för återstående matcher måste vinnas om vi ska vara kvar i SHL.
Nä mina vänner, nu ska jag stoppa i mig lite lunch.
Önskar er en fantastisk dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: