Göteborg? Nej! Skellefteå? Nej!

Vad menar jag nu med detta? Jo så här är det. Det var meningen och inplanerat att jag skulle åka på ett stort event i Göteborg i helgen. Ju närmare jag kom detta event ju mer kände jag att motivationen svek. Bestämde mig därför att hoppa av då jag kände det som om jag tappat bort mig själv. Det är så viktigt att göra det som känns rätt och inte bara följa med strömmen.
Jag sålde mina biljetter men tågbiljetten hade jag bara ombokningsbar så sagt och gjort bokade jag om den till Skellefteå istället. Varför inte åka och hälsa på släkten?  Så roligt det skulle bli. Vad händer då? Jo men se jag vaknade idag och kände att en förkylning försöker slå rot i min kropp. Nä, nä, kom inte hit och stanna för jag vill inte ha dig. Bestämde mig således för att stanna hemma och kurera mig.
Så här sitter jag nu och kan inte annat. 🤗
Istället så har jag haft en utrensningsförmiddag. Kroppsligt genom att dricka mycket citronvatten och i övrigt genom att rensa i gamla papper och i datorn. Gjort ordning paket som ska skickas till olika destinationer med sådant jag inte längre har användning för. Varför? Jo, helt enkelt för att det var dags för det och för att jag mår bra av det. Att gå in i sig själv och verkligen känna efter vad som känns rätt är oerhört viktigt och så härligt. 
 
 
Den här bilden är så passande för det är precis så jag gjort nu. Att hitta tillbaka till mig själv. Det är viktigt att ha ett VARFÖR. Absolut och det är mitt VARFÖR som gjort att jag nu tagit detta steg. Ett steg som kommer få mig att må såååå mycket bättre och därigenom bli en bättre medmänniska.
Så vad du än gör, tveka inte att göra något som DU känner är rätt, som DU mår bra av för ingen annan kan säga vad som är rätt för dig eller vad som kommer få dig att må bra.
DU ÄR VIKTIGAST!
Önskar er en fantastiskt härlig helg.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: