Jag har det fantastiskt bra!

Ja det är verkligen sant. Att vara pensionär är helt underbart. Kan göra vad jag vill när jag vill och om jag vill. Att bara vara är helt fantastiskt. Visst kan jag förstå en del som bävar inför pensionen men jag tillhör inte den skaran. Att bara ta emot vad dagen har att bjuda på är så härligt.
Vill jag åka någonstans har jag en minut till busshållplatsen och en par minuter till järnvägsstationen. Kan det bli bättre? Kan i och för sig klaga lite på att här på landsbygden är det inte så tät trafik så lite planering behövs allt men har man inget annat att klaga på är det lika bra att låta bli.
Jag har faktiskt tagit en tripp till Ånge nu till morgonen, var lite jag behövde komplettera. Passade också på att gå in en sväng till mitt gamla jobb och se hur de hade det.
Resan blev billigare än väntat då jag på hemresan hade turen att en bekant var tågvärd så jag åkte gratis. Tjänade 70 kr på det. Ingen stor summa men, många bäckar små som man brukar säga. Jag är i alla fall lycklig över det.
I övrigt så flyter dagen på och inget anmärkningsvärt händer. Ett gympass står på schemat efter middagen och sedan ska vi gratulera mågens mamma som fyller år idag.
Nu ska jag fortsätta fylla dagen med härligheter.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
 

Kommentera här: