Kallt ute men varmt inne.

I morse när jag vaknade tackade jag min lyckliga stjärna att jag har ett varmt hem att tillbringa dagen i. -19,4 grader men med solens hjälp är det nu "bara" -16. Det är vinter och jag bor i norrland så inget onormalt. Konstaterar bara att jag faktiskt bor på fel ställe då kyla inte är min favorit.
Nu har jag den turen att jag är pensionär och behöver inte gå ut om jag inte vill och det är precis vad jag gör idag. Njuter av att ha det varmt och ombonat och att jag kan göra precis vad jag vill. Kommer trots allt behöva gå ut ikväll då det är dags för ett gympass men det tar jag för mår så bra efter det är gjort.
Måndag mina vänner! Ny dag, ny vecka, nya möjligheter. En hel vecka med oskrivna blad att göra vad du vill med. Har du några planer? Själv försöker jag strukturera mig själv då det är lätt att bli "lat" när man har all tid i världen att göra det som behöver göras. Har upptäckt att om jag gör en to-do-lista så går allt mycket lättare. Då blir både det tråkiga och det roliga gjort i en lagom blandning. Viktigt att lägga in roliga moment under dagen så blir livet så mycket lättare. För mig blir det en blandning av utbildning och handarbete som varvas med hushållssysslor.
Ska även planera för några utflykter denna vecka. Imorgon t ex ska jag på Andlig healing. Anledningen till det är att jag har vunnit ett presentkort på det. Det auktionerades ut vid en gala för barncancerfonden norra och jag må ju prova och se vad det är. Kanske blir alldeles underbart eller tvärtom. Den som lever får se.
Till helgen kommer jag åka till Skellefteå till moster och kusinerna. Var meningen att jag skulle åka till Göteborg men ändrade de planerna och bokade om biljetten till Skellefteå. Hade en icke återbetalningsbar biljett så för att inte slänga pengarna i sjön gjorde jag en ombokning. Kommer säkert bli härligt.
Nu börjar magen säga ifrån. Dags för lunch säger den så det är väl bäst att tillmötesgå dess krav.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om varandra.
Kram.
 

Kommentera här: