Mitt bästa år - 2019

Hej mina kära bloggföljare, nu var det lääääääänge sedan sist. Närmare bestämt är det nästan 4 månader sedan. Anledningen? Ja, jag har helt enkelt inte tagit mig tiden till att blogga då jag prioriterat annat.
Har nu kommit till insikt om att den inslagna vägen inte riktigt var den som passade mig och har nu vänt om och går tillbaka till vägskälet för att hitta mig själv igen. Väljer en annan väg som jag tror mig veta är den rätta denna gång.
Mina drömmar/mål är fortfarande detsamma och den nya vägen tar mig dit i sinom tid. Kan ta lite längre tid än beräknat men hellre det och veta att jag kommer dit. Att ha drömmar/mål är viktigt men lika viktigt är att dela upp dem i delmål och belöna sig för varje uppnått sådant. Att sätta höga drömmar/mål är inget du ska vara rädd för. Hörde av någon att om du sätter så höga att du blir rädd gör du rätt. Jag blir kanske inte direkt rädd för mina men lite orolig att jag inte ska leva så länge att jag får uppleva dom och då är det ju egentligen en dröm/mål som jag är rädd för. 
Det är så härligt underbart att ha något att se fram emot och glädjas över. Något jag verkligen fått göra. Blev ju gammelmormor i påskas och en vecka före jul kom barnbarnsbarn nummer två. En otroligt härlig underbar upplevelse att få vara med om. Två helt underbart ljuvliga barn, naturligtvis jävig, som är en av anledningarna till att jag valt att vända om på vägen. Engagerade mig alldeles för mycket, utan resultat, i mitt projekt. När man kommit till min ålder får man se till att njuta av varje dag och känna ödmjukhet och uppskattning inför den. "Fånga dagen" Jo men visst ska man det och det är så jag nu kommer göra. Bara ha roligt och göra det som tillfredsställer mig och njuta av barnbarnsbarnen.
Är oerhört tacksam och glad över allt jag fått uppleva sedan april förra året. En härlig resa med många underbara vänner, resor och upplevelser. Jag kommer nu i bakgrunden följa vännernas resa till framgång och önskar dom lycka till.
Själv öppnar jag dörren till mitt bästa år - 2019 som jag bestämt att det ska bli. Kommer hitta mig själv igen och slippa stress och jakt och är nu på rätt väg mot mina mål.
 
 
Önskar er nu en helt underbar fortsättning på denna dag.
Vi hörs snart igen (lovar att inte vänta 4 månader till nästa gång)
Kram

Kommentera här: