Step out of your comfortzone!

Det är precis vad jag ska göra idag. Jag ska ägna mig åt stickning. Ja ni som känner mig ni hörde rätt. Detta har jag inte gjort sedan flickorna var små och trodde nog inte den dagen skulle komma igen när jag kände för det. Men nu är den här och jag ska sticka sockor har jag bestämt. Om det blir bra kommer jag lägga ut bild. Det här garnet ska jag använda. 
 
I övrigt en lugn dag där snöskottning står på schemat. Vi har under natten fått drygt 5 cm snö men skönt ändå att den är lätt så inga problem skotta undan den. Lite varmare än igår då vi hade -17 grader. Idag är det "bara" -7 grader. Det gäller att se det positiva i allt 😄
Att tänka positivt! Det är så oerhört härligt och om du ser dig omkring har du säkert massor att känna dig positiv till. Finns så mycket vackert omkring oss och vi har så mycket att känna tacksamhet inför. I mitt fall är det enkelt. JAG ÄR PENSIONÄR! Alltså gör jag som jag vill hela dagarna och vill jag inte göra något blir det så också. Att helt själv bestämma över sin dag är så härligt.
Med detta sagt önskar jag er en härlig dag.
Kram.

Kommentera här: