Bröllop

I lördags var vi på världens vackraste bröllop. Ja, jag vet att jag är jävig i målet då det var mitt barnbarn Jessica som gifte sig med sin älskade Joakim. Men faktiskt så var det otroligt vackert och Jessica var så, så vacker.
Dagen bjöd på vackert väder, enligt några lite väl varmt men hade det varit kallt eller regnat så hade klagomålen inte saknats då heller. 
Vigseln ägde rum i Alnö gamla kyrka och festen hölls på restaurang Grankotten på Norra Berget i Sundsvall. En fantastiskt trevlig fest som innehöll god mat, många talare, quiz och dans. Tärnan Sabina och bestmannen Mattias hade organiserat det bra och höll god ordning på oss efter alla bensträckare.
Vill ni se bilder?
Okej, här kommer dom.
 
 
På de mittersta korten ser ni deras son Walter och brudens föräldrar och bror.
På de nedersta ser ni brudgummens föräldrar och Sven och jag med bruden.
 
 
Det mittersta av dessa tre collage där ser ni bruden med sin bror på sin högra sida och sin morbror (vår son) på sin vänstra sida.
Det nedersta kortet är på mina barnbarnsbarn Walter och Naomi som fick mycket uppmärksamhet vilket är förståeligt då de är så vackra. Ja, jävig igen. So what!
Vi lämnade festen vid 00.30 snåret och lät ungdomarna fortsätta. Hade bokat hotell i Sundsvall så ingen behövde köra bil förrän igår.
Nu lever jag på minnena ett bra tag till nästa år då det troligtvis blir bröllop igen.
Önskar er en fantastisk dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: