92-06-03

Den dag vår son föddes. Vart tar tiden vägen? Kan inte fatta att det är 27 år sedan. Det är tur att jag inte känner mig mycket äldre än då, jo om vi bortser från vissa mornar när man kliver upp. Hihihi.
Ja idag firar vi altså Christoffer och lagomt till sin födelsedag har han flyttat in i sin nya lägenhet. Den är sååååå fin och lite avundsfrisk är jag över hans kök som är så vackert. Lite möbler fattas och en och annan tavla och lampa men det kommer eftersom. Vi var med honom till Birsta i fredags där han kollade runt lite på olika möbler för att få en hum om priser och vad han egentligen vill ha. Han inhandlade även lite glas, muggar, bestick och en kaffebryggare så n kan man få kaffe när man hälsar på  Hihihi
Jag har fått förmånen att hjälpa honom med gardiner och vi ska sätta oss ner och googla runt efter passande. Har också tagit på mig att städa ur den gamla lägenheten då jag har all tid i världen att göra det. Kommer gå plättlätt. Fönstren är tyvärr utåtgående men det är på nedre våningen så det kommer gå bra. Så enkelt med Kärschers fönsterputsare.
Man hade önskat att vädret kunnat bjuda på sol idag till Christoffers ära men det regnar och regnar, himlen är grå.........Nåja, det behövs det också.
Nu ska jag ta och scrolla igenom facebook innan jag tar itu med dagens utbildning. Mycket att lära när det gäller Attraktionslagen som jag har bestämt mig för att få ordentlig kläm på.
Önskar er en underbar dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: