Förlåt!

Det är vad jag får börja med idag. Ni tappra som följer mig blir tyvärr åsidosatta då jag inte håller er uppdaterade med vad som händer i mitt liv.
Min tanke med bloggen har ju varit/är att dagligen göra inlägg. Detta har jag inte hållit och för det ber jag om ursäkt. Har inget konkret att skylla på utan säger som barnen när dom gjort något bus: "Det bara blev så". 😃
Mycket av tiden har gått åt till att hitta mig själv, bygga relationer och på så vis få fart på företagandet. Det har väl gått så där men alla barn i början och jag är inte den som ger upp i första taget.
 
Med det sagt ska jag visa er vad jag gjorde igår.
Jag har/hade planer på att spara ut håret långt och kommit en bra bit men.......till slut kommer tanken att det nog vore bättre med kort. Största anledningen för min del är att det blir så himla varmt på skallen med mycket hår och dessutom har jag insett att jag passar bättre i kort hår. Okej, bara beställa tid hos favvofrissan då. Gick in på bokadirekt i måndags och trodde i min enfald att jag skulle kunna få en tid denna vecka då det naturligtvis ska ske direkt när tanken dykt upp. Ha! That´s me! Fanns ju naturligtvis inga tider så då kom jag på den briljanta idén att testa drop in på Trudes i Birsta igår när jag ändå var där. Innebar en hel del väntan som innebar lite impulsköp 😄 men det var det värt. Fick en ung tjej som klippte mig och som det visade sig att hon var från Torpshammar. Det var ju naturligtvis inte viktigt men lite roligt i alla fall. Hur som helst så har jag nu hittat en till favvofrissa så nu kommer jag få fundera både en och två gånger nästa gång jag behöver klippa mig. I och för sig ett delikat problem för kan inte den ena går det lika bra med den andra.
Fördelen med denna frisyr är att jag kan ha det så här eller busigt som jag ibland vill. Ganska häftigt.
Nu mina vänner har jag inte tid med er längre. Har gardiner som ska fållas till sonens lägenhet, och jag behöver städa. Vi åker bort på fredag och jag vill gärna ha det rent då. Så mycket roligare att komma hem när det är rent.
Önskar er en underbar dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: