Ibland blir jag frustrerad över mig själv.

Ja verkligen, hoppar på det ena efter det andra. Vad slutar det med då? Jo, inget blir klart. Nu får det vara nog. Nu ska det saneras ordentligt och läggas energi på det som är viktigt och som gör att jag mår bra.
Något som fick mig att må bra var vår "korta" trip till Sölvesborg i helgen. Blev 192,9 mil tur och retur men det var värt varje km. Det som fick oss att åka var FLAVON´S sommarfest där härliga Cecilia Kärvegård höll föredrag och att få träffa alla nyfunna vänner. Vi fick bo hos underbara Mona och Sven där också Cecilia kamperade på fredagkväll. Så underbara människor, vilket jag redan visste, och vi hade det fantastiskt. Dom bor i ett riktigt gammalt hyreshus från 1800-talet och lägenheten är helt fantastisk. Smakfullt inredd med både gammalt och nytt och badrummet ska vi bara inte tala om. Synd att jag glömde ta ett kort på det men ni får tro mig när jag säger att det var urtjusigt med färgerna vitt, svart och rött i en härlig mix.
Platsen för festen var på slottet i Sölvesborg. En fantastiskt fin plats vid vattnet  och en vacker trädgård.
 
I Sölvesborg finns också Europas längsta gång- och cykelbro. 
Den är så vacker på kvällen då bågarna lyser och skiftar i färg.
Vädret var inte det bästa när vi gick hem från festen då det regnade. Men då ingen av oss är gjorda av socker så var det ingen av oss som smälte. Hihihi. Liten vatten tar man inte skada av. 
 
I tisdags var det dags för den månatliga träffen med vingänget och denna gång var det min tur att vara värdinna. Jag bjöd på räkor i vitlöksolja, smördegssnittar med aioli och sallad och en crema catalana till dessert. Som vanligt när vi träffas blir det mycket skratt så även denna gång. Det gör riktigt gott för själen och att få träningsvärk i magen pga allt skrattande är så härligt.
 
I skrivande stund regnar det men min förhoppning är att det imorgon blir uppehåll så vi kan fira midsommar torrskodda.
Önskar er alla en härlig midsommar och avslutar med en härlig sång. Nejdå, ingen fara jag ska inte själv sjunga utan ger er en text så får ni själva stämma upp till sång.
 
 
 

Kommentera här: