Bedårande söndag! 1-års kalas.

Verkligen då solen skiner på en nästan klarblå himmel och några plusgrader. Snön försvinner mer och mer för varje dag.
Ett säkert vårtecken såg jag idag, vår katt Zingo kom hem med en råtta. Varför tycker katter att dom är snälla när dom gör det? Om jag vill ha en råtta till frukost/lunch/middag så säger jag till men det finns inte på kartan. Nåja, katter är katter och inget att göra något åt. Tur han inte tog in den i alla fall.
Igår var vi på kalas, Walter hade 1-årskalas. Fyllde i fredags men kalaset var igår för oss på Jessicas sida. Idag är det kalas med dom på Jockes sida. Riktigt smart av Jessica och Jocke att dela upp det så, då får vi alla möjlighet att njuta av underverket. 
Fick han några presenter då? Ååååh jisses vad paket och turligt nog var det även en hel del kläder. Skulle blivit alltför mycket leksaker annars. Han fick en bilmatta och en bilbana av mormor och morfar. Pappa Jocke blev även han glad och började genast bygga ihop den. Walters stora intresse var bilen som följde med så han lekte lugnt med den till pappa var klar.
 
Väldigt fascinerad av bilen som även lät lite. Ja många paket blev det och intressantast var det att riva papperet.
 
Han fick en alldeles egen tårta, banantårta med grädde, hallon och mango. Det var absolut inget han gillade och ni skulle sett minen när han stoppade in ett hallon i munnen. Vilken grimas han gjorde men tyvärr glömde jag ta en bild, filmade men tyvärr kom inte den syra minen med.
Lyckades i alla fall få en bild på hans kusin Naomi, en underbart söt tjej som är så oerhört stark trots sina 3 månader och sin pappa upp i dagen.
 
Idag står det hockey på schemat. Match nr 3 i kvalet och det är hemmamatch. Hoppas det blir lika stor publik som sist för det blir ett så härligt tryck i hallen. Vi ska absolut dit och fram till dess ska jag bara vara. Ev åker vi till stan tidigare då Christoffer visst ville dit och handla. Vi får se vad som händer.
Klockan är nu 09.35 och ni har väl kommit ihåg att ställa fram tiden. Ska ta mig en kopp kaffe till så jag önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.