Du är okej!

Återigen kloka ord från Olof Röhlander och så sanna de är för visst är vi alla okej. Vi har skavanker, vi har upplevt både glädje och sorg och oavsett vad vi gått igenom så är vi okej.
"Du är inte perfekt. Du gör misstag och du orkar inte alltid med. Men du är okej."
Veckans peptalk från denna kloka man handlar om att du är okej oavsett vad. Bär det med dig idag.
 
50-åring
Igår fyllde mågen Peter Sjöström 50 år och vilken present han fick av sin dotter Jessica. Han har en idol och har alltid velat åka till hans land och besöka hans bostad. Det har varit ett stående skämt mellan Peter och Jessica där Peter sagt att när jag fyller 50 ska du och jag åka dit. Aldrig någonsin trodde han väl att detta skulle bli verklighet. Detta blir nu av då Jessica ända sedan hon började jobba lagt undan pengar för detta. Nu kommer hon inte följa med utan det blir Monica, vår dotter - hans fru - Jessicas mamma, som följer med. Vad fick han då? Han ska få åka till Graceland.
 
Fatta va! En helt makalös present där han ska få besöka Graceland, Las Vegas och San Fransisco och Alcatraz. Är så avundsfrisk på honom.
Vi var inte där i lördags när presenten överlämnades då vi sedan tidigare hade annat inplanerat men vi har sett videon när han öppnade den. Säger bara att jag hade gråtit floder, något som han också gjorde.
Av oss andra fick han pengar så det enda han nu behöver tänka på är pass, visum och vilka kläder han ska ta med. Ni må trå att han vill att tiden ska gå fort nu fram till augusti då resan ska ske.
Med detta sagt så vet att allt är möjligt. Oavsett vilka drömmar, mål du än har så är de möjliga.
Önskar er en fantastisk dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: