Fredag! Ny månad! Nya möjligheter!

Hallå alla härliga! Vilken underbar dag det är idag. Solen skiner från en klarblå himmel, det är -6 grader och såååååå vackert. Fortfarande en del snö kvar men det gör inget. Planerar i huvudet för våren och vad jag vill och vad som behöver göras på tomten. Jag är ingen älskare av rabatter som man måste stå med ändan i vädret och rensa ogräs i. Självklart vill jag ha det fint men det ska vara lättskött så det bästa vore kanske att bara ha gräsmattor. Trots mitt ogillande att rensa ogräs vill jag allt ha en del blommor. Har massor av idéer och om dom kommer förverkligas återstår att se.
 
Ny månad och jisses så fort tiden går. Verkar som att ju äldre man blir ju fortare går tiden. Svårt att hinna med ibland men då är det ju tur att jag har all tid i världen att göra vad jag vill med mina dagar.
 
Ikväll blir det fredagsmys med tacos som tydligen har blivit en svensk tradition och då jag är en vän av traditioner så blir det så. Helgen är spikad och innehåller en hel del förlustelser som en hotellövernattning, hockey och födelsedagsfirande.
I morgon åker vi ner till Sundsvall för att dels gå på hockey, bo på hotell och käka middag på Gambrinushallen. Tyckte att vi behövde det och när erbjudandet från hotellklubben kom tyckte vi det var en bra idé. Ska bli så härligt att bara vara och njuta av varandra och få sätta sig till dukat bord.
 
På söndag är det en stor dag för då fyller mågen Peter 50 år. Presenten är klar och om jag är väl underrättad kommer det bjudas på smörgåstårta. Vår dotter Monica är så duktig på att göra dessa så jag längtar verkligen. Det är inte direkt något som är nyttigt för oss som kör periodisk fasta där vi utesluter bröd, pasta, ris och potatis men ibland behöver man unna sig.
 
Nu ska jag ta en dans med snabeldraken till katternas förtret. Ska jag vara ärlig så är det med skräckblandad förtjusning jag gör det då det är tråkigt men så härligt när det är gjort och det återigen är rent.
 
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
 

Kommentera här: