Ljuvliga fredag!

Vårvindar friska. Det blåser i träa idag men när termometern visar +13,8 grader gör det inget, bara njuter av det och solen som skiner.
 
Ikväll är det match 2 i kvalet mellan mitt kära Timrå IK och Oskarshamn. Bortamatch som jag hoppas inte blir så nervkittlande som första. Den höll nästan på att få mitt hjärta att stanna av oliiiiiidlig spänning. Kommer bänka mig framför teven så Let´s Dance kommer jag se i efterhand för hockey kommer först.
 
Idag är det en speciell dag för idag är det mitt barnbarnsbarn Walters ett-årsdag. Helt otroligt att det redan gått ett år. Han har bjudit till kalas imorgon och det ser jag verkligen fram emot. Var igår och köpte presenter som jag hoppas han blir nöjd med. Vi är många som firar honom så det kommer bli en hel del presenter så förhoppningen är att inget köpt lika. Vi brukar lyckas hitta olika så tror det kommer bli så även denna gång.
 
Nu ska jag deklarera och sedan rensa ur ett skåp. Får se om det blir något att lägga ut till försäljning eller inte. Bra-ha-grejor ska bort så det är bäst att jag inte har Sven med mig som fullkomligt älskar sådana grejor. Han är ledig idag så tänker passa på när han är ute. Hihihihi.
 
Önskar er nu en helt ljuvlig fredag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
 

Kommentera här: