Sport, sport och en förkylning.

Ja helgen var fylld med allehanda sporter. Herrarnas 5-mil och damernas 3-mil i Holmenkollen. Damernas och herrarnas skidskyttesprint i Östersund.
Hockey där mitt älskade Timrå IK tog emot Malmö och VI VANN. Så himla härligt och dessutom var några tillbaka från skadelistan och det känns så bra.
I lördags gjorde jag något som jag inte gjort på flera herrans år, jag kollade Mello. Såg hela innan jag insåg att den låt (Jon-Henrik Fjellgren) som var anledningen till att jag tittade hade jag missat pga hockeyn. Ja, ja, led trots allt inte allt för mycket då det var ganska bra låtar. Vinnarlåten är helt okej. Om den har någon chans är svårt att säga då jag inte har hört de andra ländernas låtar. Det visar sig.
Detta sportande tog knäcken på mig och gav mig en dunderförkylning. Tur jag har Kids som piggar upp och kanske får mig frisk fortare. Ska ta hand om mig själv idag och krypa upp i soffhörnet och bara vara.
 
Många näsdukar blir det.........
 
Hade tänkt vara lat när det gäller middagen och göra pulled pork i min crock-pot men den har bestämt sig för att nu får det vara nog och vill inte längre vara med. Sicken tur att jag har en vanlig ugn där det går lika bra att tillaga denna rätt.
Önskar er nu en härlig dag. Det är det här med sol på en klarblå himmel och - 12 grader.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: