Vilken helg!

Ja vi har haft en underbar helg, om man bortser från vädret som man inte kan göra något åt. En dryg decimeter blötsnö har dimpt ner men.....det är fortfarande vinter även om det på onsdag är vårdagjämningen.
Nog om detta, nu till något mycket trevligare. I lördags körde vi igång vår budgetrenovering av köket. För drygt två år sedan köpte vi tapeter till köket. Tyckte nu att dom hade legat till sig tillräckligt så i lördags körde vi igång. Blev sååå mycket ljusare och trevligare då nu äntligen den lila tapeten är borta och ersatts av en ljusgrå. Naturligtvis gjorde jag bort mig nu till morgonen då jag applicerade texten på väggen men shit happens, bara gilla läget där också eftersom gjort är gjort. Nöjd i alla fall.
Som ni ser på de två nedre bilderna har det gjorts en förändring och det ska till en bänk i utrymmet som jag tror kommer bli riktigt bra. Det som nu återstår är att måla skåpluckorna men det tar jag lite längre fram.
 
Kommer även bli en förändring vad bordet gäller då min älskade make helt plötsligt föreslog att vi skulle göra en köksö. Ooops! Det lönar sig att plantera lösningar och låta dom mogna lite så får man gensvar. Hur det kommer bli kommer bilder på längre fram likaså vad skåpluckorna beträffar.
Känns just nu som jag har ett nytt kök, tänk så lite som behövs för att det ska kännas så. Så härligt när man med små medel kan förändra hemmet.
Jag nämnde vädret i början och det var som sagt inte roligt. Vår son ringde igår kväll, han var på väg från Sundsvall med bil (jobbets) och hade tagit en paus i Stöde. Anledningen var att det var absolut inte roligt vara ute efter vägen som tydligen inte var plogad. Han körde försiktigt och gjorde detta uppehåll för att släppa förbi dom som inte ville köra så sakta som han gjorde. Gick tycligen inte köra fortare än 65-70 och alla som är ute och kör vet ju att det finns dom som vill köra fortare, även om väglaget inte tillåter det. Han gjorde helt rätt som släppte förbi dem och körde i sin egen takt. Bättre komma sent fram i detta livet än tidigare i nästa. Han stannade till hos oss också och fick lite mat i magen.
NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER!
Härliga måndag är här med allt vad det innebär. Inga planer utan jag tar dagen som den kommer. Har heller inga planer för veckan i övrigt annat än att på onsdag är det dags för spanska igen.
Sven varnade för att det kunde bli lite övertid för honom denna vecka men osäkert vilka dagar så den som lever får se.
Vi ska också se till att komma iväg och träna igen efter ett uppehåll. Lite sjukdomar och framför allt lite lathet som stoppat oss men nu får det räcka. Dags att skärpa till oss om vi ska komma i mål vad vikten gäller. Hade som plan att det skulle ske till påsk men tveksam om det blir så.
Nu skriker kaffetermosen på mig att det är dags för 4-5-tåren så jag önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: