Tuppen behövde väckas.

Ja tydligen tyckte jag det då jag vaknade kl 04.30. Hade en låt på hjärnan - Leave the light out for me - och var kissnödig som bara tusan. Lika bra att kliva upp för annars hade det nog blivit ganska blött i sängen och det kände jag inte alls för.
Temperaturen var redan då uppe på + 9,3 grader men dimmigt. I skrivande stund skiner solen på en klarblå himmel och det är + 18,5 grader. Kommer att bli en helt underbar dag. Väderprognosen hotade med lite regn på eftermiddagen men det är i så fall välkommet. Hoppas bara att jag hinner klippa gräsmattan innan annars får jag ta det imorgon. Sven jobbar över både ikväll och imorgon kväll så jag har tagit det på min lott att göra det.
Ser fram emot torsdag då vi drar till Stockholm och ska träffa vår PT. Var ett tag sedan sist och jag ska villigt erkänna att jag är lite nervös då vikten har stått still ett bra tag nu. Förhoppningsvis får vi lite tips och idéer.
Hoppas vädret är fint när vi är där. Ska kolla upp vad det finns att upptäcka. Är det så att du har något tips så tas det emot tacksamt.
Med detta önskar jag er alla en underbar dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.