Det växer och frodas i trädgården.

Är ingen trädgårdsmänniska och har därför inga renodlade rabatter utan här växer det mesta vilt. Till både glädje och sorg. Gullvivor i gräsmattan, liljekonvaljer och stenpartiväxt som letat sig till en liten skogsdunge. Häggen blommar och tack och lov luktar den inte så farligt (brukar få huvudvärk av den). Pingsliljor och pärlhyacinter och ormbunkarna är också på väg där även en liten gullviva hade letat sig in.
Det här är däremot något som jag ABSOLUT INTE GILLAR. Ser ni vad som smugit sig in bland liljorna? Förgrymmade lupiner som gör allt för att överleva i vår trädgård. Imorgon blir det operation utrotning, då ska dom grävas upp och kastas så långt bort det går då jag inte är på rätt humör idag för att göra det. Har verkligen använt dagen som den gammalt ansågs vara, vilodagen. Tagit dagen som den kommit och bara gjort sådant som jag blir glad av dvs virka. Hihihi.
Veckan har annars varit full av aktiviteter och det mesta har varit att hjälpa Christoffer att flytta. Gick väldigt fort då flera av hans kompisar hjälpte till att bära. Något jag är oerhört tacksam för då hans nya lägenhet ligger på fjärde våningen och det inte finns någon hiss. Ni kan ju tänka er hur många trappsteg jag har avverkat. Glömde räkna dom vilket hade varit roligt veta men det räcker att det känns.
Igår firade vi även äldsta barnbarnet Jessicas fästman Jocke som fyllde 30 i torsdags. Vi var hemma hos hans föräldrar och vädret var verkligen på vår sida, soligt och varmt.
Igår gjorde jag också något som jag inte gjort på flera herrans år. Kollade Eurovisionsschlagern. Inte alltför besviken över att inte Sverige vann då jag hade vinnarlåten som en av topfem på min lista. Min önskan såg ut så här:
1. Sverige
2. Estland
3. Schweiz
4. Norge
5. Nederländerna
Ett konstaterande jag gjorde efter att ha sett semifinalerna är att man kan tydligen skriva hur dålig musik som helst samt spöka ut sig klädmässigt hur illa som helst. Värst var det på första semifinalkvällen. Hamnade framför den av ren otur och kunde inte låta bli fortsätta titta då jag nästan blev skrämd av hur illa det var.
Men oj då! Var inte meningen att det skulle bli ett så långt inlägg. Hoppas ni inte somnat innan ni kommit till slutet. Jag tackar nu för mig och önskar er en fortsatt härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: