Gårdagen blev en konstig dag!

Ja verkligen konstig. Började med att jag vaknade kl 05.00 och var hur pigg som helst. Inget annat att göra än att kliva upp och fixa lite kaffe.
Kl 07.30 drog vi iväg till gymmet för ett pass och såååå skönt det var. Efter det hem och göra sig i ordning för en tripp till Sundsvall. Ett stopp gjordes i Vattjom där vi blev av med en TV och Applepuck. Så skönt att få bort det och att någon annan får användning för det.
Sedan blev det lunch på Bakgården och därefter ut till NHK-arena för att se vad trädgårdsmässan hade att erbjuda. Där inträffar konstiga grejen nummer två och om det innebär att jag numera får kalla mig tant så okej. Innebar bara att jag äntligen gav med mig till min älskade man Sven.
JAG KÖPTE PELAGONER!
Ja, ni hörde rätt. Trodde aldrig i hela mitt liv att JAG av alla människor skulle göra det, som alltid klagat över hur illa jag tycker om dessa blommor. Tydligen går det att ändra sin personlighet. Nåja, så här ser dom ut.
 
 
Får stå på bron och komma in på kvällen till det är frostsäkert ute. Måste faktiskt erkänna att de är fina. Hihihi.
Konstiga nummer tre: när vi kom hem från Sundsvall var jag ganska trött så jag la mig en stund på soffan (framför teven) och tänkte bara vila till det var dags att fixa middagen. Döm om min förvåning när jag vaknade och såg att klockan var 22.00. What? Hur i hela fridens dagar ska jag nu kunna sova hela natten? Nu blev det faktiskt inga problem och jag sov till kl 05.30 imorse. Helt otroligt! Ganska hungrig när jag vaknade men då jag kör periodisk fasta får jag vackert vänta till klockan blir 12.00 och än så länge har det gått riktigt bra. Några koppar kaffe och en del vatten så klarar man sig.
Vädret idag erbjuder inte särskilt mycket uteaktivitet. Det har regnat och gör så fortfarande så dagens aktiviteter kommer göras inomhus. Har en del idéer jag ska se om det blir bra. Har med inredning att göra och om det blir bra kommer bilder på det senare.
Nu ska jag göra ett inlägg i Munskänkarnas facebooksida om fredagens vinprovning. Välkommen in till den gruppen om ni vill läsa mer.
Med det så önskar jag er en härlig söndag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: