Jag har en plan......

Har i flera dagar gått och funderat på något jag vill prova på och efter ett samtal med min goa vän Mona igår har jag bestämt mig. Behöver införskaffa lite material till det. Vad det är? Nej men se det tänker jag inte berätta ännu. Hihihi. Ni får ge er till tåls. Lovar visa er när jag känner att det är läge för det.
 
Katten!
Har ju glömt uppdatera er om Zingo. Vi lyckades få honom ta medicinen i maten och han har sedan flera dagar fått vara ute då såret är läkt och han mår bra. Är oerhört tacksam att vi har våra katter försäkrade för annars hade räkningen på besöket på djursjukhuset blivit väldigt dyr. Den halverades nu så vi betalade "bara" 2.876 kr. Begriper inte hur det kan blir så oerhört dyrt med veterinärbesök. Är trots det tacksam att vi bestämde oss för att göra detta besök för annars vet jag inte vad som hänt.
 
Har hittat en ny frissa som jag är supernöjd med. Var till henne igår för första gången och det är absolut inte sista då jag blev så nöjd. 
 
Nu ska jag göra mig iordning för en tripp till Ånge. Behöver komplettera lite till middagen och till fikat jag ska ha med mig imorgon på spanskan.
 
Önskar er en fantastisk dag.
Ta hand om dig själv så du kan ta hand om andra.
Kram.