Gör om och gör rätt!

Ibland blir jag lite brydd över mig själv. Kanske åldern som tar ut sin rätt. Nåja, fick i alla klart för mig varför bloggen inte fungerade. Den hade avaktiverats pga sen betalning. Den hade jag gjort men glömt att aktivera igen. Ska jag skratta eller gråta? Väljer att skratta för det är så mycket roligare. Bloggen ska nu i alla fall fungera.
Nu till något helt annat. Fr o m idag börjar Sven jobba en timme tidigare, dvs 06.00. Det innebär att jag inte längre kommer kliva upp och dricka kaffe med honom innan han åker till jobbet. Tycker inte att 04.30 är en bra tid att kliva upp även om jag gillar att vakna tidigt. 05.30 tyckte jag var alldeles perfekt för det gav mig en härlig start på morgonen. Har inte bestämt än om den tiden ska få kvarstå eller om jag bara helt sonika ska sova till jag vaknar. Risken med det är att jag sover alldeles för länge och missar mycket av min dag. Knäppt? Ja, kanske men jag älskar tidiga mornar när jag kan dricka kaffe i lugn och ro, lösa lite korsord och virka lite innan jag tar itu med vad dagen har att erbjuda.
Idag, första dagen på "mitt nya liv" sov jag till kl 08.00. Wow! Ni må tro att jag blev lite chockad när jag kollade klockan. Visserligen behövde jag säkert den sömnen men kan inte påstå att jag gillar det. Kl 08.00 ska min morgonshot intas och sedan tillbringa några timmar vid datorn och jobba. Detta ställdes nu på kant men okej, det är ju bara första dagen så jag bestämde mig för att helt enkelt gilla läget. Tror jag kommer ställa klockan på 06.00 vardagar så jag får min härliga morgon som jag vill ha den. Tycker jag får en mycket bättre dag på det viset.
Inte lätt vara pensionär. Hihihi.
Nu ska jag hänga tvätten så får vi se vad jag sedan hittar på. Kvällen är i alla fall bokad då spanskan startar igen. Sååååå härligt det ska bli. Naturligtvis har jag knappt öppnat boken sedan vårens sista kurstillfälle men det löser sig sa han som sket i vasken. Oj, ursäkta mitt språk men kunde inte låta bli.
Önskar er en fortsatt fantastisk dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: