Hästmedicin till en katt?

Menar att de är stora som attan och därför skulle bättre passa till en häst. Visserligen ska vår Zingo bara ha en halv tablett men.........
 
Behöver väl inte säga att det gick åt helvete. Skulle försöka få i honom den halva tabletten genom att stoppa den så långt bak i munnen som möjligt. Vad tror ni hände? Jo rivsår och bitsår på mig och nästan allt på köksbordet nerrivet vid hans flykt undan mig.
Imorse gick det dock bättre då vi mosade tabletten i blötmaten och det mesta åts upp. Det här alternativet är det vi får använda oss av då han ska ha en halv tablett 3 gånger per dag i tre dagar.
Såret ser dock mycket bättre ut och är inte lika svullet som tidigare så det verkar gå åt rätt håll.
Han får dock inte gå ut ännu och för det är han ganska sur och ligger hela tiden på fönsterbrädan och suckar. Verkar dock inte alltför sur för när man kelar med honom så kurrar han.
Nu till något helt annat. I torsdags blev min syster mormor för fjärde gången till ett välskapt gossebarn, Anneli och Henkes andra barn. Har fått se bild på underverket och han är så himla söt, en kopia av sin bror.
Ja det är märkligt hur livet är. I torsdags en födelse och igår en begravning. Svens morbror Leif begravdes i närheten av de närmaste och det var fint.
Livet är verkligen som en berg- och dalbana och det är nog det som är tjusningen med det.
Nu är det dags för eftermiddagskaffe tycker jag så ni får ha det så gott till vi hörs nästa gång.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: