Hur mycket som katt ska man behöva stå ut med?

Igår blev mitt liv ett elände, matte och husse tog över det helt. Det är då inte mer än rätt att jag nu tar över mattes blogg. Måste få berätta vad jag får stå ut med.
Det började med att jag sattes i den bedrövliga transportburen och bara det så vet man ju att det blir bilåkning. JAG GILLAR INTE ATT ÅKA BIL, det vet ni väl. Hade nu inget val för jag tog mig inte ur buren. En låååååååång resa ända till Sundsvall. Ni må tro att jag var slut när vi kom fram till djursjukhuset. Alltså, bara för att jag haltar lite och inte vill att man ska ta i min högra tass. Turligt nog var dom trevliga på sjukhuset men matte och husse fick lämna mig där och vad som sedan hände vet jag inte för dom drogade mig. Alltså! Jag är katt, har ett eget liv som jag själv bestämmer över. Det var det ingen som tog någon hänsyn till. Det som hände, som jag såg senare, var att tassen rakades och det gjordes hål i den. Hål i min tass? Får man bara göra så? Sedan har jag tydligen fått antibiotika också. Nåja, det får väl gå. Så skönt när matte och husse kom och hämtade mig trots att jag visste att vi hade en låååååång resa innan vi var hemma igen. Härdar väl ut men tro inte att jag kommer vara en foglig söt katt när jag kommer hem. Så tänkte jag i alla fall. Tror ni att dom brydde sig om det? Nä, för tydligen har doktorn sagt att jag ska ha en tratt runt halsen och inte får gå ut på flera dagar. Nä men nu är väl måttet rågat. Hur i hela fridens dagar ska jag kunna äta och dricka vatten med den löjliga struten runt halsen? JAG VILL GÅ UT! Provar med allt för att dom ska ge med sig men inget hjälper. Hur ska jag göra? Tro inte att jag kommer acceptera detta. Icke. Så fort jag får chansen kommer jag sticka ut och sedan får vi se när jag kommer tillbaka.
Här är lite bilder på hur jag ser ut som jag lät matte ta.
 
Försökte flera gånger backa och trodde struten skulle lossna. Tror ni det fungerade? Nä, just det den sitter obönhörligt fast. 
Inte nog med, dom tvättade såret också. Vatten! Hjälp! Det ska man dricka, inte ha på kroppen. Vet att det finns katter som tycker om att bada men jag är inte en sådan katt, så det så.
Får se om jag lyckas få dom medgörliga snart men det verkar svårt.
 
1 Lisa:

skriven

Nämen vilken sötnos :) Roligt inlägg :)

Svar: Tack
Gunbritt Dahlin

Kommentera här: