Long time no see!

Ja det har sina randiga skäl och rutiga orsaker som jag inte tänker gå närmare in på. Jag är här nu i alla fall och det ska bli så härligt att skriva av sig ett tag igen.
Måndag! Veckans första dag! Läste på fb att det var en perfekt dag att rätta till förra veckans misstag. Ingen dum ide kanske men jag har en hel sommar att rätta till. Vad menar jag nu med det då? Jo, fick förra veckan kallelse till spanskan och den startat den 16:e. Jag har alltså en och en halv vecka på mig att rätta till mitt misstag som är att jag inte öppnat boken en enda gång. Slött? Visst är det så men det var ju så mycket annat som skulle göras och som jag hellre ville göra så jag mår inte dåligt över det. Har ju all tid i världen att rätta till det och kommer göra det. Har bestämt att lägga minst en timme per dag till studier i det spanska språket. Ska bli så härligt att träffa alla igen och förkovra oss mer i språket i mitt hjärta. Har märkt att åldern sätter sina spår när det gäller inlärning, det tar lite längre tid för orden att fastna i skallen. Kanske inte så konstigt då det är så himla mycket som ska få plats där och "hårddisken" inte är den mest uppdaterade. Men skam den som ger sig, det ska fastna och förhoppningsvis kan jag framöver föra ett samtal på spanska.
 
Det är inte bara veckans första dag utan det är också en helt fantastiskt, underbar vacker dag. Solen strålar från en klarblå himmer, inte så varmt men solen gör att det känns så ändå. Skiner så vackert på träden som glittrar som guld. Är det inte underbart att vara omgiven av så mycket rikedom, guld överallt.
 
Något som är helt underbart med denna vecka är att jag på söndag ska träffa Cecilia Kärvegård som kommer till Sundsvall och föreläser. Som jag längtar. Ska blir så underbart få träffa denna underbara människa som sprider så mycket glädje och kunskap. Har ni möjlighet att gå på någon av hennes föreläsningar så gör det. Ni kommer fyllas av en massa härlig energi. Hon är på en Sverigeturné och ni hittar hennes schema här. Lite osäker på om det finns biljetter kvar till alla platser men det ser ni när ni kollar schemat.
Nä, nu får det vara bra för idag nu ska jag plocka fram spanskan och plugga lite.
Önskar er en helt fantastisk dag.
Ta hand om dig själv så du kan ta hand om andra.
Kram.

Kommentera här: