Oddsen på vår sida.

Ja det kan verkligen säga. Vi är ett gäng brudar som träffas en gång i månaden och äter gott, dricker gott och skrattar massor. Vi är 9 stycken och hur stor är sannolikheten att 3 av oss skulle vinna samma vinst? Inte särskilt stor skulle jag vilja säga men nu blev det så. Det var en tävling på facebook där man kunde vinna en makeup på Makeup Store. Blev överlycklig när jag fick ett meddelande att jag vunnit, vilket visade sig att också två brudar till i gänget hade gjort. Så fantastiskt roligt och härligt att vi har oddsen på vår sida emellanåt.
Måste ändå säga att för egen del har oddsen varit med mig en tid nu. Har dykt upp ena möjligheten efter den andra till en extra slant i månaden. Något åtminstone inte jag säger nej till då pensionen inte är särskilt stor. Kan inte för tillfället berätta om alla utan det får komma senare. Kan säga så mycket att det är intressanta saker och som jag gärna jobbar med. Håller nu på lägga upp en plan på hur jag bäst ska göra för att det ska lyckas. Vill ju göra så bra ifrån mig som jag bara kan. Ska bli skönt göra något annat utöver att virka och sköta hemmet vilket inte kommer bli alltför lidande. Behöver varva med lite annat så dagarna blir intressantare och inte så tråkiga.
Ska inte bli så långrandig nu då jag behöver slipa på ett inlägg för Munskänkarna. Vi hade årets första vinprovning igår och årsmöte innan provningen.
Öskar er en fantastisk lördag.
Kram.