Vad ska man tro?

Det här med bloggandet verkar komma på undantag. Beror kanske på att livet kommer emellan och andra intressen fyller mina dagar. Nåja, nu är jag här en stund för den som är intresserad.
 
Något annat som kan härröras till rubriken är något ur Bondepraktikan. Den säger: "Karl spår, Gunhild rår och Dorotea bestämmer".
Ska man gå efter det verkar de närmaste 7 veckorna bli ganska hyfsade. På Karl-dagen var det gröna gräsmattor och plusgrader. Gunhild-dagen bjöd på ca 1 dm blötsnö. Dagarna från Gunhild till idag har det varit massa minusgrader och idag på Dorotea-dagen har vi ca 5 cm snö kvar och endast några minusgrader och en strålande sol. 
Vill gärna tro att Bondepraktikan stämmer fast man vet aldrig.
Om det mot all förmodan blir skitväder har jag ju förmånen att vara hemma och inte behöva ge mig ut på vägarna för att åka till jobbet. Att vara pensionär har verkligen sina fördelar. Har inga som helst problem att fylla mina dagar och njuta av vad dagen erbjuder.
Är så oerhört tacksam för det liv jag lever nu även om det kan förändras till det bättre på vissa områden. Där är det bara jag som sätter käppar i hjulet. Att få till en förändring är inte alltid så lätt men med en del träning så går det. Rom byggdes inte heller på en dag så med några små steg kommer allt bli så mycket bättre.
Ni får ha det så gott tills vi hörs igen. När det blir står skrivet i stjärnorna.
 

Kommentera här: