Fantastisk helg.

Ja vi har verkligen haft en helt underbar helg med fantastiskt god mat och trevligt sällskap.
Sven och jag var på Munskänkarnas regionmöte i Kramfors i helgen,. Det hölls på hotell Kramm där vi även bodde. Sven kände inte någon i sällskapet och jag kände endast en men vid middagen och när förrätten intagits var det som om vi känt varandra hela livet. Snacka om connection, det var så härligt. Helt fantastiska människor som förgyllde kvällen. Det är en sak jag ångrar och det är att jag totalt glömde fota maten för den var något helt fantastiskt. Man åt nästan mer med ögonen än med munnen. Så otroliga kreationer.  Kommer inte ens ihåg vad allt  hette men förrätten bestod av något med västerbottenost, varmrätten var en köttbit som var så himmelsk god och till den serverades en mos av något slag, friterad grönkål och en gudomlig sås. Efterrätten var en slags pannacotta. Ja ni får ursäkta att jag inte kommer ihåg alla detaljer. Hade önskat att vi fått menyn nerskriven men det var vår servitör som innan varje rätt serverades berättade vad vi skulle få och då minnet är bra men kort blir det så här.
Sven är ingen vinälskare men fick vackert dricka det då det till maten endast serverades denna dryck, förutom vatten då. Han led inte alltför mycket men när middagen var slut fick han återgå till sin kära öl. Han är heller ingen dansare men gissa vem som var först upp på dansgolvet. Fick en liten chock då jag såg det men så härligt att han kunde släppa loss.
Vi hade alltså en helt fantastisk helg. 
Är oerhört tacksam att det inte var några poliskontroller när vi åkte hem igår för jag är inte säker på att jag var 100% körduglig. Vi brukar alltid ha alkotesten med oss men hade denna gång glömt den. Sven var definitivt inte kapabel att köra men jag kände mig rätt fräsch så vi chansade. Det funkade utan problem och vi kom hem välbehållna om än ganska sega då vi inte kom i säng förrän runt 01.30 på lördagkväll.
Ett stort tack till alla, ingen nämnd och ingen glömd. Ser fram emot att ses igen.
Önskar er en underbar dag.
Ta hand om dig.
Kram.
P.S. Efter lite konstiga kommentarer vill jag bara poängtera att jag aldrig skulle köra onykter. Jag hade de sista timmarna på kvällen hållit mig till vatten varför jag var säker på att jag inte var olaglig.  D.S.

Kommentera här: