Hälsa - Attraktionslagen - Inredning. Vad har dessa gemensamt?

Inte mycket säger en del men där är jag av en helt annan åsikt.
Om vi börjar med attraktionslagen så jobbar den oavsett vad du tror. Tänk efter bara lite. Om du är sur och grinig så blir hela din dag oftast sur och grinig. Om du däremot är glad och lycklig så går hela din dag i glädjens tecken. Hur kan det nu vara så. Enklast förklarat är att vi fungerar som en magnet, dvs vi drar till oss bra eller dåliga saker beroende på hur vi mår. Om vi är glad mår vi bra och hela vårt inre (känslorna) har en hög vibration och tvärtom när vi är sura. Som Cecilia Kärvegård säger: "det är plättlätt". 
Nu protesterar säkert några och menar att det inte är så. Jag kan bara utgå ifrån mig själv. Sedan jag kom i kontakt med attraktionslagen har jag fått så många aha-upplevelser och insett att det faktiskt är plättlätt. 
Normalt sägs det att man ska glädjas när man fått något man önskar. Fel, fel, fel.
För att få din önskan ska du vara glad i förväg. Men hallå är det säkert många som nu säger, det kan väl ändå inte stämma. Hur ska jag kunna vara glad för något som jag inte vet om jag får? Jo för attraktionslagen säger "Lika attraherar lika". Så om du är glad levereras fler glada saker och tvärtom om du är sur och grinig. Tänk efter så ska du se att det faktiskt är så.
Åh du, det är väl inte fel att vara glad istället för sur. Allt blir ju så mycket lättare och du mår ju så mycket bättre och det påverkar din hälsa.
Okej, men hur går det ihop med inredning?
Helt enkelt ser du ditt hem på ett helt annat sätt om du mår bra (hälsa) och är glad (attraktionslagen). Du kanske hittar andra lösningar på din inredning som du annars inte skulle funnit. Du kanske helt enkelt inser att du faktiskt har ett vackert hem.
Så bestäm dig helt enkelt för att vara glad och känna glädje en dag. Jag lovar att du kommer se livet på ett helt annat sätt.
Vill du lära dig om attraktionslagen kan jag varmt rekommendera Cecilia Kärvegårds kurser i ämnet.
När det kommer till inredning så rekommenderar jag Ulrika Ask Morlings kurssida: All Yours Inredningskurser på facebook eller så skickar du mig ett PM så berättar jag mer. 
Nu önskar jag er en fantastisk dag i glädjens tecken.
Ta hand om dig själv.
Kram

Kommentera här: