Magisk kväll i kyrkan.

Och nej, det var inte dop, konfirmation, skolavslutning, vigsel eller begravning. Det var konsert med en av mina favoritartister Tommy Nilsson i Torps kyrka. 
Att han blev en av mina favoriter är en miss egentligen. Jag jobbade i mitten 1990 på SJ´s telefonbokning och varje år deltog vi i Tjejtrampet i Stockholm. Kvällen innan den fruktansvärda cyklingen (drygt 4 mil) var det alltid en show och detta år var inget undantag. Jo ett, det var nämligen meningen att en annan artist skulle uppträda. Fråga mig inte vem för det har jag totalt glömt. Vi var många som var besvikna då inte många av oss visste riktigt vem Tommy Nilsson var. Hur som helst, in på scenen kom en lång yngling med långt blont hår och när han öppnade munnen och tog sin första ton var jag såld. Jag njöt i fulla drag och har sedan den dagen gillat honom. Han har vuxit som artist och gjort mycket bra låtar men den som är min absoluta favorit är ÖPPNA DIN DÖRR. Får rysningar bara jag nämner namnet.
Han fyllde 60 i onsdags men det kan man absolut inte se. Fortfarande lika snygg fast håret är lite kortare idag.
Ja, det här kommer jag att leva länge på och de filmer jag tog kommer jag lyssna på varje dag. Det är inte lätt att överföra dem till datorn (teknisk okunnig) så jag kan inte lägga upp en av dom här vilket är riktigt tråkigt. Öppna din dörr sjöng han med Torps kyrkokör och det var såååååå vackert.
 

Kommentera här: